Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
4 - 6
postas de maruca (aprox. 800 g)
veya 4 - 6 postas de cherne (aprox. 800 g) - 700 g tomate maduro
- 100 g pimento verde cortado às rodelas
- 100 g pimento vermelho cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas (1 cm de espessura)
-
1 ½
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 1 ½ cubo de caldo de peixe - 1 pitada de piripíri (isteğe bağlı)
- 200 g vinho branco
- 50 g água
- 1 folha de louro
- 4 pés de coentros, só as folhas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1486 kJ / 356 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa guisada com carne
45min
Jardineira de carne
1 Std. 5 Min
Arroz de marisco
45min
Arroz de tomate
30min
Caldeirada de bacalhau
40min
Pescada com batatas ao vapor
40min
Arroz de pato
1 Std. 5 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min
Lulas guisadas
50 min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min
Caldeirada de Lulas
45min
Arroz de polvo
1h 15min