Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g pimento vermelho
- 30 g azeite
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 1 cubo de caldo de peixe - 250 g arroz agulha
- 3 postas de bacalhau demolhado (aprox. 500 g)
- 400 g espinafres descongelados
- 500 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1732.5 kJ / 414.1 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Karbonhidrat
- 51.5 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 3121.8 mg
Alternatif tarifler
Arroz de bacalhau
30 min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25min
Caldeirada de peixe
45 min
Arroz de tomate
30 min
Arroz de coelho e espinafres
40min
Massada de garoupa
45 min
Arroz de tamboril
35 min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1 godz.
Massada de cherne
40min
Arroz de peixe
55 min
Tamboril à americana
40min
Arroz de polvo
1h 15min