Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1750 g água
-
600
g couve coração cortada em tiras
veya 600 g couve-lombarda cortada em tiras - 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
-
150
g tomate em pedaços
veya 150 g polpa de tomate - 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 100 g entremeada
- 250 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 2 cubos de caldo de legumes - 1 malagueta seca
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne cortado às rodelas
- 1 chouriço de sangue
- 1000 g feijão-manteiga cozido e escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3018.8 kJ / 721.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Karbonhidrat
- 46.9 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 516.3 mg
Alternatif tarifler
Grão à alentejana
1 Std. 15 Min
Feijoada de Borrego
1 Std. 10 Min
Sopa da pedra
1 Std. 30 Min
Caldo-verde
40 Min
Jardineira de carne
1h 5min
Favas guisadas
50min
Rancho
2 godz. 45 min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Arroz de pato
1h 5min
Feijoada de porco com feijão-preto
12h 50min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min
Feijoada à transmontana
45 Min