Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1750 g água
-
600
g couve coração cortada em tiras
veya 600 g couve-lombarda cortada em tiras - 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
-
150
g tomate em pedaços
veya 150 g polpa de tomate - 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 100 g entremeada
- 250 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 2 cubos de caldo de legumes - 1 malagueta seca
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne cortado às rodelas
- 1 chouriço de sangue
- 1000 g feijão-manteiga cozido e escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3018.8 kJ / 721.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Karbonhidrat
- 46.9 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 516.3 mg
Alternatif tarifler
Jardineira de carne
1h 5 min
Caldeirada de peixe
45 min
Sopa da pedra
1h 30min
Favas guisadas
50 min
Cozido à portuguesa
1sa 35 dk
Rancho
2u. 45min
Grão à alentejana
1h 15 min
Feijoada à transmontana
45 min
Feijoada de Borrego
1h 10 min
Feijoada de porco com feijão-preto
12 Std. 50 Min
Feijoca com entrecosto
1h
Caldeirada de bacalhau
40 min