Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1750 g água
-
600
g couve coração cortada em tiras
veya 600 g couve-lombarda cortada em tiras - 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
-
150
g tomate em pedaços
veya 150 g polpa de tomate - 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 100 g entremeada
- 250 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 2 cubos de caldo de legumes - 1 malagueta seca
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne cortado às rodelas
- 1 chouriço de sangue
- 1000 g feijão-manteiga cozido e escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3018.8 kJ / 721.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Karbonhidrat
- 46.9 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 516.3 mg
Alternatif tarifler
Rancho
2sa 45 dk
Jardineira de carne
1u. 5min
Feijoada de porco com feijão-preto
12h 50min
Grão à alentejana
1 Std. 15 Min
Feijoca com entrecosto
1h
Sopa da pedra
1 godz. 30 min
Caldeirada de peixe
45 min
Feijoada de Borrego
1u. 10min
Caldo-verde
40 Min
Favas guisadas
50 min.
Feijoada à transmontana
45 min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min