Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 1950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Spinaci filanti
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 125 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi, lavati
veya 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya ½ dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 13.3 g
- Sodyum
- 2.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Frittata di spinaci al forno
45 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Finocchi ripieni
1 Std.
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Pizzette di melanzane
40 Min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1 Std. 20 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min