Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, prezzemolo, salvia..)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fonduta
8h 20min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Flan di carote
50 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Bignè al salmone
1h 50min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1h
Flan di cavolfiore
45 min
Sformatini ai porri
55 min
Meringata
4h 30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min.
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min