Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 325 g
- Kalori
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 176.7 g
- Doymuş Yağ
- 108 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2383.3 mg
Alternatif tarifler
Salsa vizcaína
40 Min
Salsa holandesa
15min
Roux
10 min
Sabayón
15min
Aliño de naranja y curry
10 min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35 Min
Crema de tomate
30 Min
Salsa de limón para carnes blancas
5 Min
Aliño con vinagre balsámico
10 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Salsa verde
20min