Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 325 g
- Kalori
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 176.7 g
- Doymuş Yağ
- 108 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2383.3 mg
Alternatif tarifler
Vinagreta de mostaza y eneldo
5 min
Aliño con vinagre balsámico
10min
Roux
10min
Salsa de tomate
40 Min
Salsa vizcaína
40 Min
Aliño de naranja y curry
10min
Salsa holandesa
15 min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Néctar de frutas
10min
Aliño de yogur
5 min
Tortitas de patata
45 Min
Risotto
30 min