![Pan rústico Pan rústico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8BF237BA-D2AD-475C-9A07-9D09BD267CBD/Derivates/247B9FC6-1F3F-40F2-83C0-8F2D0E0139FE.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de granos de trigo
- 400 g de agua
-
30
g de levadura prensada fresca
veya 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (12 g) - 120 g de suero de leche
- 150 g de harina de fuerza y algo más para espolvorear
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de malta en polvo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Panes pita
1 Std. 50 Min
Pan rápido
50 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Pan plano de centeno
2h 10min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan integral al vapor
2 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 Std.
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Pan básico
3 Std. 45 Min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min