Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de granos de trigo
- 400 g de agua
-
30
g de levadura prensada fresca
veya 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (12 g) - 120 g de suero de leche
- 150 g de harina de fuerza y algo más para espolvorear
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de malta en polvo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Pan de nueces
3h 45min
Hojaldre rápido
2h
Pizza margarita
1h 45min
Pan integral con muesli
4h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50 min
Pan rápido
50min
Baguette
3h 45min
Pan de centeno con masa agria
154h
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan plano de centeno
2 godz. 10 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15ωρ.
Pan básico
3h 45min