鹽麴野菇豆腐蓋飯
TM5 TM6

鹽麴野菇豆腐蓋飯

4.3 (14 değerlendirme)

Malzemeler

鹽麴野菇豆腐

  • 10 克 薑
  • 15 克 油
  • 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約2公分)
  • 80 克 新鮮黑木耳 ,切塊
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊
  • 200 克 板豆腐 ,切丁(約1公分)
  • 1 大匙 鹽麴
  • 2 茶匙 素蠔油
  • 5 克 糖 (isteğe bağlı)
  • 70 克 水
  • 15 克 蔥 ,切段(約2公分)

蒸煮

  • 1200 克 水
  • 200 克 白米

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
2434.7 kJ / 582.5 kcal
Protein
19.5 g
Karbonhidrat
98.7 g
Yağ
12 g
Doymuş Yağ
0 g
Lif
6.9 g
Sodyum
61.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler