Cihazlar ve Aksesuarlar
鹽麴野菇豆腐蓋飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
鹽麴野菇豆腐
-
薑10 克
-
油15 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段(約2公分)100 克
-
新鮮黑木耳 切塊80 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊50 克
-
板豆腐 切丁(約1公分)200 克
-
鹽麴1 大匙
-
素蠔油2 茶匙
-
糖 (isteğe bağlı)5 克
-
水70 克
-
蔥 切段(約2公分)15 克
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米200 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
61.1 mg
Protein
19.5 g
Kalori
2434.7 kJ /
582.5 kcal
Yağ
12 g
Lif
6.9 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
98.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
下班輕鬆煮
10 Tarif
Tayvan
Tayvan