Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
鹽麴野菇豆腐
- 10 克 薑
- 15 克 油
- 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約2公分)
- 80 克 新鮮黑木耳 ,切塊
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊
- 200 克 板豆腐 ,切丁(約1公分)
- 1 大匙 鹽麴
- 2 茶匙 素蠔油
- 5 克 糖 (isteğe bağlı)
- 70 克 水
- 15 克 蔥 ,切段(約2公分)
蒸煮
- 1200 克 水
- 200 克 白米
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2434.7 kJ / 582.5 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 98.7 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 61.1 mg