鹽麴野菇豆腐蓋飯

鹽麴野菇豆腐蓋飯

4.3 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
2 人份

Malzemeler

鹽麴野菇豆腐
  • 10 克
  • 15 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段(約2公分)
    100 克
  • 新鮮黑木耳 切塊
    80 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊
    50 克
  • 板豆腐 切丁(約1公分)
    200 克
  • 鹽麴
    1 大匙
  • 素蠔油
    2 茶匙
  • 糖 (isteğe bağlı)
    5 克
  • 70 克
  • 切段(約2公分)
    15 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米
    200 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 61.1 mg
Protein 19.5 g
Kalori 2434.7 kJ / 582.5 kcal
Yağ 12 g
Lif 6.9 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 98.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...