Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
TM6

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

5.0 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz freshly squeezed orange juice
  • 1 tbsp water
  • 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (isteğe bağlı)
  • 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
  • 1 tsp ground smoked paprika
    veya 1 tsp paprika
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 oz
Kalori
572.1 kJ / 136.7 kcal
Protein
1.4 g
Karbonhidrat
1.3 g
Yağ
14.3 g
Doymuş Yağ
7.8 g
Lif
0.2 g
Sodyum
275.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler