Cihazlar ve Aksesuarlar
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
9 oz
Malzemeler
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (isteğe bağlı)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 oz
Sodyum
275.6 mg
Protein
1.4 g
Kalori
572.1 kJ /
136.7 kcal
Yağ
14.3 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
7.8 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thickening with TM6
17 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Béarnaise sauce
15 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Steamed Asparagus
35 dk
Virgin Watermelon Margarita
10 dk
Béarnaise sauce
20 dk
Béarnaise Sauce
20 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1sa
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 dk
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 dk
Shrimp Cocktail
50 dk
Scallops with pea purée
25 dk