Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
酸辣海鮮
- 15 克 油
-
100
克 洋蔥 ,切絲
veya 100 克 紫洋蔥 ,切絲 - 10 克 紅蔥頭 ,切片
- 150 克 草蝦仁 ,去腸泥,開背
- 150 克 花枝 ,切圈
- 25 克 冬蔭公湯醬
- 70 克 蘑菇 ,切塊(一開四)
- 1 大匙 魚露
- ½ 茶匙 糖
煮白米飯
- 1200 克 水
- 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2604.1 kJ / 623 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Karbonhidrat
- 90.9 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 361.2 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 1785.8 mg