Salmón teriyaki Al vacío

Salmón teriyaki Al vacío

4.4 16 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porciones

Malzemeler

  • agua para sumergir las bolsas
  • 40 g de semillas de ajonjolí tostadas
  • 4 de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
  • 75 g de salsa teriyaki
  • 20 g de jengibre en rebanadas delgadas
  • 1450 g de agua asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
    30 g de vinagre blanco

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porción

Sodyum 95 mg
Protein 33 g
Kalori 1650 kJ / 394 kcal
Yağ 26 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...