Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
veya 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 350 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 170 g de mantequilla en trozos pequeños (y algo más para engrasar)
- 1 yema de huevo ligeramente batida para pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.88 g
Alternatif tarifler
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Masa quebrada
5min
Suizos
2h 30min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Masa sablé
1h 50min
Hojaldre rápido
2 Std.
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Roscón de Reyes
4 godz.
Baguette
3 Std. 45 Min
Bizcocho de manzana
1h
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Pan básico
3 Std. 45 Min