Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 220 g de agua a temperatura ambiente
-
1
cucharadita de azúcar
veya 1 cucharadita de malta en polvo -
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
veya 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 400 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de queso mozzarella cortado en trozos
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 2 - 3 pellizcos de sal (ajuste al gusto)
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 10 - 15 hojas de albahaca fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Masa sablé
1 Std. 50 Min
Hojaldre rápido
2h
Verduras rellenas
1 Std. 20 Min
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35 min
Salsa de tomate
40 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pan rústico
2h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 min
Masa para empanadillas
1u. 40min
Pan básico
3 godz. 45 min
Tortitas de patata
45 min
Pak choi salteado
10 Min