![Sautéing 7 oz Julienned Carrots Sautéing 7 oz Julienned Carrots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AE63D304-D899-4283-88D3-B182906DBA6C/Derivates/3d10f37b-af63-496b-a4ae-ecf099663620.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
½
oz oil
veya ½ oz extra virgin olive oil - 7 oz carrots, julienned (2 in. x ¼ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 7 oz
- Kalori
- 835 kJ / 199 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 120 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéing Shrimp
15min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min