Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5 cm)
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de farine de blé
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1911.2 kJ / 460.5 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 1294.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 min
Porc au caramel
45 Min
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Rougail aux chipolatas
50 min
Poulet basquaise
50 min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Rougail saucisse et riz
50 min
Colombo de porc aux légumes
45 Min