Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 克 酱油
- 1 ½ 茶匙 红糖
- 20 克 青柠汁
- 500 克 鸡胸肉
- ½ 支 新鲜辣椒 ,切片
- 20 克 油
- 120 克 洋葱 ,切块
- 2 瓣 蒜头 ,压碎
- 15 克 姜 ,切片
- 1 茶匙 香菜籽
- 1 茶匙 黑胡椒粒
- 2 根 新鲜香茅 ,切段,3厘米
- 50 克 胡萝卜 ,切块,2-3厘米
- ¼ - ½ 茶匙 辣椒粉
- 350 克 鸡翅膀
- 2 个 八角
- 1 支 肉桂棒
- 5 克 新鲜香菜
- 30 克 米醋
- 1 ½ 汤匙 鱼露
- 3000 - 3050 克 水
- 1 茶匙 盐
- 300 克 河粉
上菜准备
- 2 - 3 枝 新鲜香菜 ,只取叶子
- 2 枝 新鲜薄荷 ,只取叶子
- 80 克 新鲜绿豆芽
- 80 克 胡萝卜 ,用刨皮刀刨成条状
- ½ 支 新鲜辣椒 ,切末
- 1 个 青柠 ,切角
- 1 - 2 汤匙 红辣椒酱
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 940 mg