Merengue de avelã com recheio de caramelo

Merengue de avelã com recheio de caramelo

4.8 4 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa 15 dk
10 doses

Malzemeler

Merengue
  • Óleo q.b. p/ borrifar
  • açúcar
    200 g
  • avelã c/ pele
    150 g
  • claras de ovo
    5
  • vinagre de vinho branco
    1 c. sopa de
Recheio
  • rebuçados de caramelo duros
    50 g
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    200 g
  • limão só o sumo
    ½
Cobertura
  • chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços pequenos
    100 g
  • natas c/ 30% de gordura
    80 g
  • extrato de baunilha
    1 c. chá de
Montagem
  • chocolate p/ culinária (53% cacau)
    50 g
  • avelã s/ pele torrada
    35 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 42.6 mg
Protein 6 g
Kalori 1822.6 kJ / 435.6 kcal
Yağ 29.7 g
Lif 3.5 g
Doymuş Yağ 12 g
Karbonhidrat 39.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...