Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 200 g de apio, en trozos
- 250 g de zanahoria, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 100 g de jitomate, en trozos
- 150 g de calabacita, en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de champiñones
- 1 hoja de laurel seca (isteğe bağlı)
- 6 ramitas de hierbas de olor, frescas (p.ej. albahaca, salvia, romero), sólo las hojas
- 4 ramitas de perejil fresco
- 120 g de sal gruesa
-
30
g de vino blanco seco
veya 30 g de agua - 1 cucharada de aceite de oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 2775.7 kJ / 663.4 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Karbonhidrat
- 73.3 g
- Yağ
- 30.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 26.9 g
- Sodyum
- 47583.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Espuma de frutos rojos
10 Min
Salsa cátsup
25 Min
Yogur natural
11h 10min
Crema de cacahuate
10 Min
Concentrado de caldo de carne
45 Min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Salsa de jitomate
40 Min
Requesón
2 Std.
Yogur griego natural
15 Std. 30 Min
Salsa catsup
1 Std. 15 Min
Puré de jitomate básico
35 Min