Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 180 g
- Kalori
- 3107 kJ / 742 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 56 g
- Lif
- 9.5 g
Alternatif tarifler
Sucre glace
5min
Bûche express au praliné
45min
Crème pâtissière
15min
Génoise
1h 50 min.
Gâteau marbré
2h 10min
Génoise
50min
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Glaçage au beurre
5min
Glaçage miroir au chocolat noir
12 godz.
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Génoise au chocolat
45min
Biscuit roulé
1h 50 min.