Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Torta al cioccolato
- 8 albumi (300 g circa)
- 85 g di zucchero
- 280 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
140
g di nocciole sgusciate
veya 140 g di mandorle pelate - 10 tuorli (185 g circa)
Ganache
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastella per crêpes al cacao
1 Std.
Cupcake ragnatela
1h 30min
Torta cioccolato, caramello e noci
1 godz. 40 min
Tortine sorpresa
12ωρ.
Meringhette fantasma
12hod. 30min
Dita mostruose
4 Std.
Torta mostruosa
2 Std. 30 Min
Torta party-pops
2 Std. 10 Min
Dita di strega
1 Std. 15 Min
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1 Std.
Torta tripla al cioccolato
3h 55 min
Cookies con confetti di cioccolato colorati
1 Std.