Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Torta al cioccolato
- 8 albumi (300 g circa)
- 85 g di zucchero
- 280 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
140
g di nocciole sgusciate
veya 140 g di mandorle pelate - 10 tuorli (185 g circa)
Ganache
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biscotti ricoperti di cioccolato
1 Std. 40 Min
Naked cake al cioccolato
4h
Dolce riccio
1h 20min
Gelato biscotto gianduia
7h
Torta tripla al cioccolato
3 Std. 55 Min
Praline al cioccolato
1 Std. 25 Min
Torta ovetto fondente
1h 30min
Torta party-pops
2h 10min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h
Torta al cioccolato
1h
Torta chocolat
1h