Cihazlar ve Aksesuarlar
日式煮南瓜
Hazırlık 20 dk
Toplam 8sa 40 dk
3 人份
Malzemeler
-
红皮日本小南瓜 约700-800克1 只
-
水230 克
-
昆布 干的,洗净5 克
-
日本淡口酱油25 克
-
味醂100 克
-
糖5 克
-
干柴鱼片10 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
330.8 mg
Protein
5.1 g
Kalori
710 kJ /
169.7 kcal
Yağ
0.5 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
0.2 g
Karbonhidrat
36.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
日式炖煮
10 Tarif
Çin
Çin