Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de farine de blé
- 900 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille
veya 1 c. à café bombée de fond de volaille - 12 tranches de pain rassis ou de baguette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
-
Basiques - Soupes et veloutés 9 Tarif, Fransa
-
Ma Cuisine 196 Tarif, İsviçre
-
Ma Cuisine 196 Tarif, İspanya
-
Ma Cuisine 196 Tarif, Benelüks
-
Ma cuisine au quotidien 221 Tarif, İsviçre
-
Ma cuisine au quotidien 196 Tarif, Fransa
-
Ma cuisine au quotidien 239 Tarif, Fransa
-
Ma cuisine au quotidien 221 Tarif, Kanada
-
Nos soupes qui réchauffent 14 Tarif, Fransa
Alternatif tarifler
Soupe à l'oignon
50min
Soupe de laitue
35min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Velouté de champignons
20 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Potage Saint-Germain
45min
Potage au poireau
30min
Velouté de tomate
30min
Soupe à l'ail
40min
Gratinée aux oignons
50min
Soupe au lait
20 Min