
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de gruyère coupé en morceaux
- 500 g d'oignons coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de farine de blé
- 900 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille
veya 1 c. à café bombée de fond de volaille - 12 tranches de pain rassis ou de baguette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 300 kcal / 1255 kJ
- Protein
- 10 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
-
Autour de l'oignon 7 Tarif, Fransa
-
Basiques - Soupes et veloutés 9 Tarif, Fransa
-
Best-Of Soupes et Veloutés 12 Tarif, Fransa
-
Ma Cuisine 196 Tarif, İspanya
-
Ma Cuisine 196 Tarif, İsviçre
-
Ma Cuisine 196 Tarif, Benelüks
-
Ma cuisine au quotidien 221 Tarif, İsviçre
-
Ma cuisine au quotidien 239 Tarif, Fransa
-
Ma cuisine au quotidien 196 Tarif, Fransa
-
Ma cuisine au quotidien 221 Tarif, Kanada
-
Nos soupes qui réchauffent 14 Tarif, Fransa