
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre
- 500 - 600 g d'eau à ajuster en fonction de la texture désirée
- 200 g de lait
-
1
cube de bouillon de légumes
veya 1 c. à café bombée de fond de légumes - 50 g de farine
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 brins de persil frais équeutés
- 40 g de fromage à tartiner type La Vache qui Rit® (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 132 kcal / 550 kJ
- Protein
- 7 g
- Yağ
- 9 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
-
Basiques - Soupes et veloutés 9 Tarif, Fransa
-
Choix des portions - Best of 100 Tarif, Fransa
-
Ma Cuisine 196 Tarif, İsviçre
-
Ma Cuisine 196 Tarif, İspanya
-
Ma Cuisine 196 Tarif, Benelüks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Tarif, Fransa
-
Ma cuisine au quotidien 196 Tarif, Fransa
-
Ma cuisine au quotidien 221 Tarif, İsviçre
-
Ma cuisine au quotidien 221 Tarif, Kanada