Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
veya 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), dénervée et coupée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 2118 kJ / 507 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 120 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Dorer de l'agneau en cubes
15min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min