![Biltmore Chicken Posole Biltmore Chicken Posole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0F17D712-7A18-46A4-A851-7A280A979AE1/Derivates/adeb2170-59b2-4050-af02-42722afdd698.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz extra virgin olive oil
- 24 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved, lengthwise
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 tsp paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper (isteğe bağlı)
Broth
- 3 dried guajillo chilies, stems and seeds removed
- 2 dried ancho chilies, stems and seeds removed
- 2 dried 'chile de árbol' chilies, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 32 oz chicken stock
- 25 oz canned hominy, drained and rinsed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1705 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Texas Chili
1h 10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Texas Caviar
15min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Carnitas
50min
Pozole Verde
2h
Margarita with Citrus Dust
30min
Tortilla Soup
25 Min
Chicken Enfrijoladas
50min
Ceviche
1h 10min
Pozole Rojo
2h 5min