Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prepping Husks and Filling
- 10 - 15 dried corn husks (see Tip)
- cold water, to rinse
- boiling water, to soak
- 3 poblano chilies
- vegetable oil, to coat
- 10 oz Oaxaca cheese
Salsa Verde
- 13 oz green tomatillos, husks removed, quartered
- 4 oz white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 serrano chili, stem removed
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 5 fresh epazote leaves
- ¾ tsp salt
- 1 canned chipotle chili
Masa
- 3 oz vegetable shortening, in pieces
- 14 oz masa harina
- 1 ¾ tsp salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 17 - 22 oz water, divided
Tamales
- 60 oz water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 3343.9 kJ / 799.2 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 128.9 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 978.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marinara Sauce
40 min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min
Pozole Verde
2h
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Tomatillo Salsa
20min
Chicken Mole
50 min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Tamales Verdes
2 Std. 55 Min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Pollo Pibil
1h 30min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.