Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Miel
- 400 g de azúcar refinada
- 200 g de agua
- 200 g de guayabas, en cuartos, sin semillas
- 1 naranja, solamente la ralladura
- 1 pieza de anís estrella
- 1 rama de canela, a la mitad
Buñuelos
- 125 g agua
- 10 g de esencia de vainilla
- 40 g de azúcar refinada
- 20 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 1 cdita de polvo para hornear
- 360 g de harina de trigo
- 1 huevo
- aceite para freír, el necesario
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 714 kJ / 170 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pay de queso
6h
Birria
1h
Buñuelos de rodilla
2h
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50min
Pierna adobada navideña
1h 45min
Rompope
1h 30min
Atole de arroz de la esquina
35min
Tamales de dulce de leche y cacahuate
2h
Arroz con leche
3hod.
Pan de elote
1h
Rompope de nuez
20 min
Atole champurrado
20 min