Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Miel
- 400 g de azúcar refinada
- 200 g de agua
- 200 g de guayabas, en cuartos, sin semillas
- 1 naranja, solamente la ralladura
- 1 pieza de anís estrella
- 1 rama de canela, a la mitad
Buñuelos
- 125 g agua
- 10 g de esencia de vainilla
- 40 g de azúcar refinada
- 20 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 1 cdita de polvo para hornear
- 360 g de harina de trigo
- 1 huevo
- aceite para freír, el necesario
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 714 kJ / 170 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Adobo básico
30 min
Asado de boda
25 min
Jericallas
5h
Panqué de elote al Varoma
2h 20 min
Tamales de dulce de leche y cacahuate
2h
Relleno de calabaza para pan de muerto
40 min
Rollo de guayaba
2h 30 min
Mermelada de tejocote y vainilla
1h
Mazapanes de cacahuate
35 min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30 min
Atole de guayaba
40 min