Pastel de rompope

Pastel de rompope

3.6 9 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
12 porciones

Malzemeler

Merengue francés
  • 250 g de azúcar refinada
  • 6 piezas de claras de huevo
  • 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
  • 250 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 6 piezas de yemas de huevo
  • 260 g de harina
  • 5 g de polvo para hornear
  • 240 g de rompope de buena calidad
  • 5 g de saborizante de rompope (isteğe bağlı)
Crema batida de rompope
  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 200 g de crema batida tipo chantilly
  • 1 cda de saborizante de rompope

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 porción

Sodyum 106 mg
Protein 8 g
Kalori 2241 kJ / 534 kcal
Yağ 35 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 21 g
Karbonhidrat 44 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...