Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Merengue francés
- 250 g de azúcar refinada
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 6 piezas de yemas de huevo
- 260 g de harina
- 5 g de polvo para hornear
- 240 g de rompope, de buena calidad
- 5 g de saborizante de rompope (isteğe bağlı)
Crema batida de rompope
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema batida, tipo chantilly
- 1 cda de saborizante de rompope
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2241 kJ / 534 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 106 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roles de canela con glaseado
2 Std. 30 Min
Betún de queso crema
5min
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel arcoiris
2h
Gelée de mango
15min
Panqué de vainilla
2h 40min
Garibaldis de chocolate
50 Min
Pastel de cajeta
1h 10min
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel floral
2h
Galletas con chispas de chocolate
45min
Pastel capuchino
2h