Pastel de rompope
TM5 TM6

Pastel de rompope

3.6 (9 değerlendirme)

Malzemeler

Merengue francés

  • 250 g de azúcar refinada
  • 6 piezas de claras de huevo
  • 1 cdita de cremor tártaro

Batido de rompope

  • 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
  • 6 piezas de yemas de huevo
  • 260 g de harina
  • 5 g de polvo para hornear
  • 240 g de rompope, de buena calidad
  • 5 g de saborizante de rompope (isteğe bağlı)

Crema batida de rompope

  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 200 g de crema batida, tipo chantilly
  • 1 cda de saborizante de rompope

Besin Değeri
şuna göre 1 porción
Kalori
2241 kJ / 534 kcal
Protein
8 g
Karbonhidrat
44 g
Yağ
35 g
Doymuş Yağ
21 g
Lif
1 g
Sodyum
106 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler