Ser typu halloumi
TM6 TM5

Ser typu halloumi

4.6 (41 değerlendirme)

Malzemeler

  • 375 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
  • 20 g soli

Besin Değeri
şuna göre 1 Cały przepis
Kalori
5632 kJ / 1340.9 kcal
Protein
68 g
Karbonhidrat
120.4 g
Yağ
68 g
Lif
0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler