Marynowany ser typu feta

4.9 20 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 170sa
500 g

Malzemeler

  • 375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej
  • 80 g soli niejodowanej
  • 1 - 2 łyżki mieszanych ziół, świeżych lub suszonych
  • olej do zalania sera

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 500 g

Protein 70.3 g
Kalori 6248.1 kJ / 1487.6 kcal
Yağ 79.9 g
Lif 8.4 g
Karbonhidrat 124.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...