Cihazlar ve Aksesuarlar
Meat stock paste
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
1 Complete recipe
Malzemeler
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Complete recipe
Kalori
2754 kJ /
658 kcal
Protein
59 g
Karbonhidrat
14 g
Yağ
38 g
Lif
7.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
174 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Floating islands
40 dk
Asparagus cream soup
30 dk
Whipped cream
10 dk
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 dk
Chicken stock paste
45 dk
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Fruit nectar
10 dk
Berry mousse
4sa 50 dk
Potato and vegetable purée
45 dk
Hollandaise sauce
15 dk
Duck and Pork Terrine
52sa
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 dk