Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g oleju
- 150 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej na 0,5 cm półplastry
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 300 g wody
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1298.1 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 24.9 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 559.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 min
Zielony omlet na białkach
35min
Parówki-serca z jajkiem sadzonym; Sos pomidorowo-paprykowy
25min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40min
Chipsy z krojonych warzyw (TM6)
1 godz. 45 min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Rumienienie pieczarek
25min
Kompot wiśniowy
35min