![Veneziane Veneziane](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d15000d3-dca6-4122-8979-692bae8218f8/Derivates/81d87b27-12f2-420a-a8e6-fbfec6edff12.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 100 g di burro morbido
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 tuorlo sbattuto
- granella di zucchero q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 870.9 kJ / 208 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 6.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 10 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Torta di rose
2h
Spongade della Val Camonica
5h
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Torta di rose al gianduia
4h 10 min
Muffin all'amaretto
30min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Torta sbrisolona
55 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Crostata di marmellata o confettura
1 Std. 10 Min