Cihazlar ve Aksesuarlar
涼拌菜心
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1030 克
-
300 克 綠色花椰菜, (只取莖),削去外皮,切片菜心 去皮,切片(厚約0.5公分)300 克
-
冰塊水500 克
-
蒜頭20 克
-
糖40 克
-
白醋40 克
-
新鮮紅辣椒 切片1 枝
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
39 mg
Protein
1.3 g
Kalori
208.2 kJ /
49.8 kcal
Yağ
0.2 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
11.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
夏日開胃菜
8 Tarif
Tayvan
Tayvan