Cihazlar ve Aksesuarlar
Barbecue onions (500 g)
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
500 g
Malzemeler
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 500 g
Sodyum
619.8 mg
Protein
6.2 g
Kalori
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Yağ
40.8 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
65.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
High Heat Basics: Onions
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom and white wine cream sauce
30 dk
Citrus salt
35 dk
Rosemary salt
24sa 5 dk
Browned eschalots (250-350 g)
25 dk
Browned onions (200 g)
20 dk
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 dk
Caramelised onions (400-500 g)
25 dk
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 dk
Sautéed onions (200-300 g)
10 dk
Pot-set plain yoghurt
12sa
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1sa 15 dk
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13sa 5 dk