Cihazlar ve Aksesuarlar
Barbecue onions (500 g)
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
500 g
Malzemeler
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 500 g
Sodyum
619.8 mg
Protein
6.2 g
Kalori
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Yağ
40.8 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
65.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
High Heat Basics: Onions
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2sa
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2sa 20 dk
Browned eschalots (250-350 g)
25 dk
Browned onions (200 g)
20 dk
Caramelised onions (400-500 g)
25 dk
Rare beef steak with herb garlic butter
2sa 15 dk
Honeycomb
1sa 30 dk
Peanut brittle
1sa 30 dk
Honeycomb
1sa 30 dk
Salted caramel ice cream
14sa
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2sa
Caramel toffees
2sa