Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de levedura:
- 50 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 90 g farinha tipo 65
Pão:
- 280 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 1 c. chá de sal
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1197.3 kJ / 286.2 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 57.3 g
- Yağ
- 1.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 313.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão rápido
1h
Pão alemão
2h
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3h 40min
Pão de forma sem glúten
14h
Pão mediterrânico de alecrim
1sa 55 dk
Iogurte de chocolate
12h
Pão doce de canela
2h 40min
Gelado de baunilha
12h
Iogurte com manga
12h
Espuma de leite com café e gelado de avelã
8h 25min
Pães de leite
1h 35 min.
Pão de cenoura
1h 40min