Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha tipo 55
Massa principal
- 170 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 425 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g manteiga s/ sal
- 70 g açúcar
- ½ c. chá de sal
- 1 gema de ovo batida p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 862.9 kJ / 206.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 111.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croissants recheados com creme de chocolate
3h
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pãezinhos macios de leite
1h 45 min
Carcaças de espelta
23h 40min
Brioches
1 godz. 5 min
Pão de iogurte
1 godz. 25 min
Pães de leite
25min
Merendas
2 Std.
Massa lêveda - Pão caseiro
1 godz. 5 min
Pão de água
4 Std.
Pão de hambúrguer
1 godz. 50 min
Croissants
2 Std.