Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa choux
- 250 g água
- 50 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 10 g açúcar
- 150 g farinha tipo 65
- 3 ovos batidos
Creme
- 80 g açúcar
- 4 claras de ovo
- 200 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 4 gemas de ovo
- 350 g queijo mascarpone
- 150 g frutos vermelhos
- 350 g morangos cortados em quartos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1966.3 kJ / 470 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 33.7 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 241.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo fresco de morango
3 Std.
Paris Brest com morangos
2h 10min
Árvore de Natal de profiteroles
1 Std.
Bolo fresco de morango
3 Std.
Tarte de primavera com morango
2 Std. 20 Min
Torta marmoreada de tiramisu
3 Std.
Naked cake
1 Std. 30 Min
Cheesecake de framboesa
4h 20min
Tiramisú de chocolate e morango
2h
Semifrio de framboesa
8h 20min
Profiteroles
1 Std. 30 Min
Cheesecake com lemon curd
3 Std. 30 Min