Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 175 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 325 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ untar
- 2 c. chá de sal
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão branco
15h
Bijoux de trigo e centeio
15u. 20min
Pão de lavrador
16u. 15min
Vianinhas
14 Std.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão rústico suíço
25h 20 min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de mistura simples
3u. 40min
Pãezinhos de leite
4h