Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 175 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 325 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ untar
- 2 c. chá de sal
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Botões doces
2h 45min
Carcaças de espelta
23h 40min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Nenhuma avaliação
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão branco
15 godz.
Pãezinhos de leite
4hod.