Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 70 g manteiga
- 30 g banha
- 410 g farinha tipo 65
- 100 g água gelada
- 25 g cachaça
- ½ c. chá de sal fino
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 2 c. chá de colorau
- 450 g carne de vaca picada
- 30 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 2042 kJ / 488.1 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 40.4 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 524 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo de fubá
50 min
Curau de milho verde
30min
Pudim de leite condensado
4 godz.
Biscoito goiabinha
45min
Coxinha de frango
1 Std. 45 Min
Massa para coxinha
30min
Fatias húngaras
1h 50min
Pastel de carne
3 godz. 15 min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Requeijão Cremoso
1 Std. 30 Min
Pastéis recheados com carne
2h 15min
Pastéis de massa tenra de alheira
35min