Folar de Páscoa com recheio de avelãs

Folar de Páscoa com recheio de avelãs

4.7 9 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 doses

Malzemeler

  • avelã
    150 g
  • açúcar baunilhado (1 saqueta)
    8 g
  • natas
    200 g
  • açúcar
    250 g
  • limão (casca, só a parte amarela)
    ½
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    100 g
  • leite
    130 g
  • fermento de padeiro fresco
    40 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    470 g
  • ovos
    4
  • Sal q.b.

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 94.1 mg
Protein 16.1 g
Kalori 2897.1 kJ / 692.4 kcal
Yağ 35 g
Lif 4.7 g
Doymuş Yağ 14.3 g
Karbonhidrat 82.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...