Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vino tinto
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 2 tiras de piel de naranja
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1u.
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
2 godz. 10 min
Piña en almíbar de chile con streusel de coco tostado (Cocción lenta)
3 Std. 40 Min
Chutney de arándanos
1u.
Dulce de membrillo casero
7 godz.
Membrillos pochados con biscottis de almendra
1 Std. 50 Min
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2 godz. 5 min
Peras en almíbar
1h 40min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5 godz.