Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vino tinto
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 2 tiras de piel de naranja
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dulce de membrillo casero
7 godz.
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5 Std.
Castañas en almíbar
2hod.
Chutney de arándanos
1 godz.
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 godz. 40 min
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2 godz. 5 min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30 Min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50 Min
Peras al vino tinto
3h 20min
Peras en almíbar
1 godz. 40 min
Ajos confitados a las hierbas
45 Min