Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 400 g di farina tipo 0
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 700 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di pancetta a cubetti
veya 150 g di speck a cubetti - 1 uovo
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 100 g di formaggio tipo Montasio stagionato almeno 3 mesi, in scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4200.6 kJ / 1003.3 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Karbonhidrat
- 111.5 g
- Yağ
- 44.6 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 1068.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta casereccia
5h 10min
Torta sandwich al cioccolato
45 min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 godz. 30 min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Tagliatelle smalzade
2 godz. 30 min
Panini venostani
3h
Delizia alla fragola di Plougastel
4 godz. 55 min
Patate Dauphine
1hod. 50min
Pane di patate
3h
Pizza mele e brie
1hod. 50min
Polka (pane francese)
5h