Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (53-63 g c/u)
Crema de chocolate y batata
- 400 g de batata con piel
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) sin azúcar, en trozos
- 140 g de leche
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
Montaje
- 150 g de chocolate negro (70% de cacao) sin azúcar, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 571 kJ / 136 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 12.7 g
- Yağ
- 8.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 41.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caracolas de hojaldre con gorgonzola
45min
Bocaditos de chocolate y menta
25 min
Sequillos
1h 15 min
Minirroscón de Reyes
3h
Torrijas a la plancha (HESTAN CUE)
30min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3h 30min
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Milhojas de merengue
1h 40min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Rosquillas
30min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4h 30 min