Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (53-63 g c/u)
Crema de chocolate y batata
- 400 g de batata con piel
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) sin azúcar, en trozos
- 140 g de leche
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
Montaje
- 150 g de chocolate negro (70% de cacao) sin azúcar, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 571 kJ / 136 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 12.7 g
- Yağ
- 8.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 41.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 Std. 30 Min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 Std. 10 Min
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Pastas sombreros de bruja
1 godz. 45 min
Bambas Boston cream
2 Std.
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3 godz. 30 min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Tiramisú de chocolate
5h 20min
Natillas de chocolate
1 Std. 20 Min