Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (53-63 g c/u)
Crema de chocolate y batata
- 400 g de batata con piel
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) sin azúcar, en trozos
- 140 g de leche
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
Montaje
- 150 g de chocolate negro (70% de cacao) sin azúcar, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 571 kJ / 136 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 12.7 g
- Yağ
- 8.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 41.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Petisús (éclairs)
1u. 50min
Roscón bombón
4h
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2h 45min
Pastelitos de miel marroquíes
1h
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3h 30min
Hojaldres de almendra
30 Min
Bizcocho plancha de chocolate
30 Min
Bambas Boston cream
2h
Roscos de vino
45min
Rosquillas (sin azúcar)
45min
Pan básico
3 Std. 45 Min