Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lagane all'uovo
- 400 g di farina di grano duro
- 4 uova grandi
- ½ cucchiaino di sale
Condimento
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di gherigli di noci
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- mosto cotto, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4714.3 kJ / 1126 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 152.7 g
- Yağ
- 42.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 9.8 g
- Sodyum
- 63 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Panini al pollo (Banh mi)
4u.
Fagottini al profumo di mare
1hod. 40min
Biscotti dolci mandorle e cavolo riccio
1小时
Bignè cake
4u.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min