Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache al cioccolato bianco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Macarons
- 300 g di zucchero
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 40 g di acqua
- 150 g di farina di mandorle
- 110 g di albumi
- 2 gocce di limone
Freakshake
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di gelato al cioccolato bianco
- 130 g di latte intero freddo
- confetti al cioccolato colorati, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5644 kJ / 1349 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 119.4 g
- Yağ
- 88.3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Macaron al cioccolato
24h
Mini pavlove
2h 30min
Cream tart
4 godz.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30min
Dacquoise ai lamponi
3h
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Lemon meringue pie
3h
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Millefoglie
5h