![Pissaladière Pissaladière](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BB640821-6FD2-486A-B79D-C3BCF5623B05/Derivates/e626f0e6-7208-4c79-bdec-49416453fdb7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 160 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine "spécial pizza" de préférence
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
La garniture
- 1000 g d'oignons, coupés en huit
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour les mains
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- du sel
- 12 filets filets d'anchois à l'huile d'olive
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1660 kJ / 394 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tielle sétoise
3h 30min
Soupe au pistou
40 Min
Tapenade
10min
Pissaladière
3h
Pissaladière
3h
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
Pissaladière à l'origan
3h 20min
Pissaladière classique
2 godz.
La socca
40 Min
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min
Anchoïade
15 dk
Tapenade de Marseille
15 dk