Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 160 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine "spécial pizza" de préférence
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
La garniture
- 1000 g d'oignons, coupés en huit
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour les mains
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- du sel
- 12 filets filets d'anchois à l'huile d'olive
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1660 kJ / 394 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pissaladière
3 Std.
Tapenade de Marseille
15 Min
Tapenade
10 Min
Pissaladière aux oignons rouges
50 min
Soupe au pistou
40 min
Caponata sicilienne
55 min
Pissaladière
3 Std.
Tapenades variées
10 Min
Pissaladière classique
2h
Anchoïade
15 Min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Rouille
10 Min