Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kürbiskernpesto
- 30 g Kürbiskerne
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 50 g Kürbiskernöl
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
Polentaknöderl und Fertigstellung
- 250 g Milch und 1 EL extra
- 250 g Wasser
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 130 g Polenta
- 2 Eier (Größe M)
- 4 EL Weizenmehl, glatt
- 500 g Frittierfett
- 4 geh. EL Sauerrahm
- 1 Spritzer Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2h 15 min.
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1h 30min
Polentasticks
1h 20min
Pikante Sterzschnitten
55min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min