Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Schweinefilet, gewürfelt (2 cm)
- 250 g Sauerkraut, abgetropft
- 250 g Champignons, halbiert, größere geviertelt
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Mehl
- 60 g Tomatenmark
- 200 g Sahne
- 25 g Cognac
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g körniger Senf
- 1 EL Thymianblättchen, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1471 kJ / 352 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Sauerkrautsuppe
1h
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Serbisches Reisfleisch
2h 50min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Kasseler Gulasch
40min
Gemüseeintopf für Hungrige
1h 10min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Szegediner Hackbraten
1h 20min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Malzbiergulasch
1h 15min