Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Suppengrün, in Stücken
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 50 g Öl
- 800 g Wasser
- 600 g mehlig kochende Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Pilze, z.B. Steinpilze oder Champignons, in Scheiben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Schinkenwürfel
- 100 g Sahne
- 1 TL Thymian
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Crema di Balsamico
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30 min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 Min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 Std. 40 Min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Champignoncremesuppe
20 min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Zucchinicremesuppe mit Gnocchi
30 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Kartoffel-Kräuter-Suppe
45 Min
Champignon-Rahmsuppe
35 Min