Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Suppengrün, in Stücken
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 50 g Öl
- 800 g Wasser
- 600 g mehlig kochende Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Pilze, z.B. Steinpilze oder Champignons, in Scheiben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Schinkenwürfel
- 100 g Sahne
- 1 TL Thymian
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Crema di Balsamico
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1h 40min
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30min
Sauerkrautsuppe
1h
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Champignoncremesuppe
20min
Pilzcremesuppe mit Schinken-Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Champignon-Rahmsuppe
35min