Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Suppengrün, in Stücken
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 50 g Öl
- 800 g Wasser
- 600 g mehlig kochende Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Pilze, z.B. Steinpilze oder Champignons, in Scheiben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Schinkenwürfel
- 100 g Sahne
- 1 TL Thymian
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Crema di Balsamico
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Zucchinicremesuppe mit Gnocchi
30min
Champignoncremesuppe
20min
Kartoffel-Kräuter-Suppe
45min
Spargel-Dill-Suppe
25 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1h 40 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Champignon-Rahmsuppe
35min
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30min